pirmdiena, 2011. gada 20. jūnijs

Līdzsvaru meklējot


Ideja par līdzsvaru dzima dušā, kad tikko biju nomazgājusi xRace 2. posma dubļus. Gribējās saprast, vai, piedaloties līdzsvarā, to līdzsvaru var arī atrast?! Izrādās – nebija nemaz tik grūti.



Pirmkārt, jau mūsu komanda bija izcili līdzsvarota. Mēs bijām četri – es un mans brālis Emīls, Imants un viņa māsa Iveta, kas bija mūsu līdzjutēja, trenere un atbalsts vienā personā.
 
Otrkārt, mūsu attieksme bija visnotaļ līdzsvarā. 14 stundu garajās nakts sacensībās pieteicām komandu ar nosaukumu Sauvignon Blanc. Distanci neizgājām gludi, līdzsvaram pieļāvām arī dažas kļūdas. Un lai arī bijām vieni no retajiem, kas atrada visus punktus, nebijām nekādi varoņi -- atzinām sev, ka tas bija grūti un prasīja daudz spēka.
 
Treškārt, arī sajūtas trasē varēja izlīdzsvarot:

- piedzīvot, kā riet saule un aust gaisma un mostas daba (arī tā kundzīte, kas 6 no rīta izdomājusi izravēt tikko izdīgušās nezāles savā perfekti iekoptajā piemājas dārziņā) atsvēra 20 km ar kājām
  
- piecos no rīta sastaptie melnie zirgi, planējošie stārķi un iespēja braukt cauri smaržīgai pļavai, kur garākās Jāņuzāles sniedzas līdz krūtīm, atsvēra 100 km uz riteņa




- nu un pelde ezerā pati par sevi radīja dzīvas sajūtas










Baltvīns finišā bija kā labs papildinājums godpilnai 2. vietai mix grupā Tautas klasē! Ar līdzsvars.lv viss ir kārtībā – tur viss ir līdzsvarā.

2 komentāri:

  1. bet ir LABĀK kā xrace [ja to var salīdzināt]? vai arī kaut kā līdzīgi, tikai garāk?

    AtbildētDzēst
  2. Ņemot vērā, ka Juris iepriekš plānoja xRace distances, tad ir līdzīgi. Garāk - noteikti. Grūtāk - arī. xRace nav sajūta, ka kādu punktu varētu arī neatrast. Šeit bija sajūta - būs ļoti labi, ja savāksim visus punktus un iekļausimies kontrollaikā. Nu un naktī, protams, sajūtas ir spēcīgākas.

    AtbildētDzēst